Jumper - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Jan Vries - WaarBenJij.nu Jumper - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Jan Vries - WaarBenJij.nu

Jumper

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jan

23 Februari 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo allemaal.
Tis alweer een paar weken geleden, dus hier weer een berichtje.

COLLEGE

Nou had ik een mooie lijst op college met werkzaamheden die ik kon gaan doen. Leuk enzo, maar er is weinig van gekomen. Ik heb een paar dingen kunnen doen, maar de rest niet. Vooral omdat de hele opdracht bestaat uit 1 zin. En tsja.. als het niet helemaal werkt wordt het lastig, want mijn begeleider moet tijd voor mij vrij maken om mij te helpen als ik vragen heb.
Nu moet ik zelf een lijst maken met werkzaamheden die ik zou kunnen doen en die ook kwalificeren voor Deltion College.
Lastig. Want in het lokaal waar ik in werk is er weinig te doen.
Misschien wordt ik dus overgeplaatst naar IT-services. Daar kan ik een soort helpdesk werk gaan doen. Calls oplossen en het college rond lopen etc.
Hopelijk krijgen we snel iets voor mekaar want de afgelopen paar weken heb ik alleen maar zitten internetten.
Leuk natuurlijk.. maar daar wordt je ook wel zat van na een tijdje.

THUIS

Het heerlijke gevarieerde eten is veranderd in oven pakketjes Kip Korma. Lekker natuurlijk, maar zelf gemaakt spul is altijd lekkerder. Altijd nog veel lekkers zoals chocola, chips en koekies.
Vorige week heb ik een week vakantie gehad en heb weinig anders gedaan dan gegamed en films gekeken. Er waren plannen om naar Summerset te gaan maar dat ging niet door. Volgende week komen er een paar Hippies naar Leeds, dus misschien ga ik daar wel naar toe.

Ook heb ik nu een paar foto's gemaakt die ik zal toevoegen aan dit bericht. Van het huis en de tuin etc.

JUMPER

Ongetwijfeld heeft iedereen de reclames voor de film Jumper gezien. Lijkt me een gafe film. Heb em nog niet gezien.
Toen ik vrijdag op college kwam was het een drukte van belang buiten. Politie en alles inbegrepen. Dus ik vroeg wat er aan de hand was. Blijkt er een of andere vrouw boven op het college te staan.
Na genoeg mensen te hebben gehoord blijkt dat zij het eerste slachtoffer was van een serie verkrachter. Jaren geleden is dat gebeurt. Ze gooide flyers naar beneden maar ik met mijn goede geheugen kan natuurlijk nier meer herinneren wat er op stond.
Ik mocht nog wel mijn gebouw binnen, maar rond 12uur moesten we allemaal het gebouw uit. Het was al op het nieuws in no time.
Ze is vrijwillig van het dak afgekomen.
Via de trap.

Die middag ben ik ook met twee studenten de stad in geweest. Zij hebben mij wat shopping malls laten zien en hun hang-out spots. Ze hadden het alleen maar over girls en uitgaan enzo.
Voor dat ik het wist was ik uitgenodigd voor een verjaardags party van een andere student. Dat is vanavond.
Ze komen me ophalen om half12 en het duurt tot 6 in de ochtend.
Ik beloof dat ik in de err.. naar een dienst luister!

ZIEK

Vorige week was ik een dag of 4-5 redelijk ziek. Was nogal verkouden. Buikpijn, hoofdpijn, hoesten je weet wel.
Die zondag vierden we de verjaardag van Lennon. Alle familie kwam langs enzo. Leuk.. als je ziek bent. Ik dronk ook maar een biertje mee. Ik proefde er natuurlijk niks van met me neus helemaal dicht, maar goed. Gaat om het idee.
Maandag ben ik nog thuis gebleven, maar dinsdag weer vrolijk naar school gegaan.
Nu ben ik praktisch weer de oude.

Dit was het weer voor nu.

Groeten Jan

• 24 Februari 2008 - 14:00

Anneke:

Leuk om weer wat van je te horen Jan. Balen dat je ziek bent geweest. Wij zijn hier ook allemaal ziek geweest. Overgeven,koorts,hoesten, enz. Mis je het goede eten van je moeder niet een beetje. Al dat junkfood. Volgens mij zou ik daar spontaan ziek van worden. Wel leuk dat ze je zo bij alles betrekken. Balen dat de dingen voor je studie nog niet echt gelukt zijn. Ik hoop dat je snel wat voor elkaar kunt krijgen. Tenslotte ben je toch daarvoor daarheen gegaan. Wel even schrikken zo'n vrouw op het dak van de school. Is niet echt prettig als ze echt springen. Bij ons in Hengelo is een keer iemand van de flat gesprongen. Toen was ik net bevallen van Lydia. Niet echt leuk. De brandweer kwam toen om alles schoon te spuiten. Dat zijn geen geintjes. Maar goed...zulke dingen gebeuren nou eenmaal en soms kan ik het me wel goed voorstellen.
    Met ons gaat het wel goed. Lydia en Noah hebben een goed rapport. Komende week hebben ze vakantie. Daar zijn we wel aan toe. We hebben heel veel dingen voor de verhuizing geregeld maar we moeten ook nog heel veel dingen regelen. Best vermoeiend maar dat hoort erbij. Ik hoop wel dat het lekker mooi weer wordt. Daar heb ik wel heel veel zin in. Lekker lente-weer en alles wat weer groeit en bloeit. Doen ze daar wel eens iets aan de tuin? He, roken is echt niet gezond Jan! Wat wil je daar nou mee bewijzen? Ik geloof er niets van dat je het echt lekker vindt. Of ben je er gewoon aan verslaafd. Wel jammer hoor. Er zijn leukere verslavingen.

Sterkte met alles en tot horens.

Groetjes + liefs, anneke

• 25 Februari 2008 - 09:19

Laura:

Heeeej! Wat goed dat je weer eens wat laat horen. Ik vroeg me al af of je nog leefde. Fijn dat je weer beter bent. Ik vind het leuk om je verhalen te lezen. Heb je geen heimwee? Zou ik echt wel hebben :) Ik denk in elk geval aan je. Dikke knuffel van Laura

• 27 Februari 2008 - 16:16

Mr.Ed:

heehihihihihihihiiiii
    hihihi
    hihihihih

• 27 Februari 2008 - 16:19

Krizzie:

heb je nou wel of niet je eigen pc daar?
    En hoe zit t met kosten, kun je een beetje rondkomen? of is het vet-sparen wat je nu doet?

en euh, luisteren naar een preek na een nacht feesten? Kun je me dat wetenschappelijk bewijzen dat t mogelijk is?

• 27 Februari 2008 - 16:23

Krizzie:

nog ff een ps:

als reactie op je vorige stuk:

ik kocht voor de gein een pakje shag in Rørvik. Dat omrekenen heb ik thuis gedaan...
    Ik kwam op ruim 18 euro voor een pakje shag.. das zondervloei.. brandstofkosten......

dus engeland valt dan weer mee :))

• 28 Februari 2008 - 12:51

Deelke:

Hojpipeloj,
    wat is dit nou? 3 weken niks laten horen en dan zo'n berichtje. Ik geloof echt niet dat je niet meer hebt beleeft. Je bent het toch nog niet zat?
    Ik ben nog steeds stikjaloers dat jij daar zit en ik hier. Erg leuk om foto's te zien, zet je er nog meer op? Ik zie al uit naar je nieuwe verhaal!!
    Grtjs lfs Deelk